Presseomtale

Les mer om hva avisene skriver om oss her.

TRYLLE DANKER UT SPIDER MAN

Stina Sønvisen

Påtryneteaterets video selger som hakka møkk i Tromsø og danker ut storfilmer som Spider Man og Ringenes Herre. Det skjønner vår lokale superhelt - Trylle - godt.

TROMSØ: Tromsøværingene vil helst ha lokal underholdning. På Obs! selger humorvideoen bedre enn amerikanske storfilmer som Spider Man og Ringenes Herre. 

 

Superheltene konkurrerer
- Det er jo stor konkurranse oss superhelter imellom. Men jeg tror nok årsaken til min suksess er at folk er imponert over mine fantastiske trylletriks, sier Påtryneteaterets Trylle som spilles av Finn Arve Sørbøe.

 

- Påtryne selger mest av alle på VHS. Vi har solgt 4-500 eksemplarer av den. Spider Man ligger hakk i hæl, men det er fordi den både er i VHS- og DVD-format, forteller medarbeider ved Obs! Elektro, Knut Frantzen.


Honningsvågrevyens video gjør det også bra, ifølge Frantzen. Den har så langt solgt 250 hos Obs! Han forteller videre at Ringenes Herre har vært svært populær siden den kom i august, men at den er nede på 30 solgte videoer nå i november.

Spektakulære triks selger
- Jeg har jo slått meg sjøl i haue med en badmintonracket og sjonglert med økser - selv om jeg ble nekta å gjennomføre det, da. Jeg har dessuten utført en helsesjekk på meg sjøl og funnet ut at jeg lider av en sjelden vaksine. Slike spektakulære ting selger, så klart, skryter Trylle.


Påtryneteateret startet med et opplag på 5000 videoer. Nå er de snart fri sjøl, så de har bestilt 2000 til. Og det allerede før desember og julesalget er begynt for alvor.


- Hvis det viser seg at folk har gjort julehandelen tidlig i år og vi blir sittende med 2000 videoer til overs, så har vi i hvert fall julegaver å gi folk i ti-femten år framover, flirer en storfornøyd administrerende teaterdirektør, Ørjan Haugli.
Videoen er basert på forestillinga En kabaret helt på tryne som ble spilt i 1997 og 1998 for 16 000 mennesker. Opptakene er gjort i Harstad Kulturhus. 


- Det er selvfølgelig en glede å danke ut Spider Man. Men målet er å utkonkurrere Fantomet og Bat Man, sier Trylle med et fårete smil.

TRYLLE MAN: Påtryneteaterets Trylle, (Finn Arve Sørbøe) danker ut Spider Man. Den lokale superhelten tror at det er hans fantastiske trylletriks som gjør at han selger så bra på video.


 
Tromsøs lokale tryllehelt gjør det stort på video. Nå selger Trylle flere videoer enn amerikanske superhelter som Spider Man. FOTO: Stina Sønvisen, Nordlys

Tilbake til Pressesiden