Billettsalget tar fullstendig av!

  
    
  
    
  
    

Billettene til Rica-showene av "OLDIES - BUT GOODIES!" rives bort i et vanvittig tempo.Søkksvette Rica-ansatte har nå lagt tre nye show ut for salg.Ett av dem er allerede utsolgt!

Billetter kjøpes i resepsjonen på Rica Ishavshotel i Tromsø.
Telefonbestilling: 77 66 64 00.

FOTO: Yngve Olsen Sæbbe

Ellevilt show med usedvanlig høy latterfaktor smeller av på Rica Ishavshotel. 23.(utsolgt), 24., 25.(uts), 26.(uts) og 28. februar og 02.og 04. mars (uts) klokken 21.00. Med begrenset spilleperiode gjelder det å være kjapt ute for å få med seg perler og galskap, juveler og kuriositeter, slap-stick og syke dansetrinn, verbalhumor og hardt arbeidende herrer i korte bukser i Rica Hall.

Anstrengelsesastma, overvekt og særdeles slapp kondis legges til side når Påtryneteatret av god gammel årgang henter fram glansnumre fra tidligere tider. Knut Are Mortensen og Finn Arve Sørbøe - radarparet som herjet landets scener på 90-tallet gleder seg vilt til å møte publikum igjen.

Til og med bakmann, tekstforfatter og regissør Ørjan Haugli gjør comeback som musiker på scenen denne gangen. Han har sagt at muligheten for hjerteatakk bare er et ekstra pirrende moment når man kan sette opp en så morsom seanse som "Oldies - but goodies!" er dømt til å bli.

Tore Nedgård fortsetter i kjent stil som "dead-pan-musiker" og arrangør. Bandet forsterkes for sikkerhetsskyld med trommis, bassist og sanger Mika Martinussen. Finn Arve truer dessuten med å spille bass på minst en halv låt. Faren for at Knut Are drar fram noe som i enkelte tilfeller kan høres ut som et munnspill er rapportert som overhengende! Velkommen! OG... Lykke til!
     


DVD i salg
Kjøp | Les mer


Full gass med Kalle!
Kjøp | Les mer

  
               
       
  

Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Påtryneteatret!

Min e-postadresse: 

  
     
                 

Påtryneteatret | telefon  77 65 89 22 | telefaks 77 69 62 96 | paatr@online.no