"Oldies - but goodies". Premiere 23. februar 2005!

  
    
  
    

Endelig samles gammeltruppen med bl.a. "the comback-kid" - Påtrynehelten Knut Are Mortensen - hoppende som en gal og prustende som en kval.Gammel galskap fra Påtrynes spede begynnelse fremføres med dødsforakt når gammelgjengen samles på Rica til vinteren.

FOTO: Yngve Olsen Sæbbe

Premieren er på Rica i Tromsø 23. februar 2005. Foruten en sprek herr Mortensen, kommer unge herr Sørbøe i ny og slank utgave mens daglig leder Ørjan Haugli igjen inntar scenen med sitt fryktinngytende gitarspill.Tore Nedgfård sørger for spenstige arrangementer og viser kvalifisert musikalsk adferd i samklang med gjestemusiker Mika Martinussen.

Numrene som fremføres er håndplukket fra øverste hylle av Påtryneteatrets mangeslungne og helt idiotiske repertoar.Svingende musikk, reinhekla galskap, ting som minner om dans, slæppstikk og det som værre er, blir framført med den største selvfølgelighet og dårlig skjult barnslig glede når Rica Hall blir omgjort til det reneste sirkus til vinteren. Det er bare en timg å si til vårt kjære publikum: Lykke til !

Her er noen smakebiter
"Kalle(1,5MB)"
"Tor(2,5MB)"
"Brudens far(2,5MB)".

Anmeldelser
Lokalavisene har anmeldt forestillingen.
Bladet Tromsø
Nordlys

Pressebilder
Last ned pressebilder.
     


Oldies - But Goodies
DVD i salg

Kjøp | Les mer


DVD i salg
Kjøp | Les mer


Full gass med Kalle!
Kjøp | Les mer

  
               
       
  

Ja, jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Påtryneteatret!

Min e-postadresse: 

  
     
                 

PB 1101, 9261 Tromsø | telefon  907 68 708 | paatr@online.no